Ακτιβιστές που μας εμπνέουν

Εδώ στο Modibodi, η δέσμευσή μας για τη βιωσιμότητα και τον κοινωνικό αντίκτυπο δεν είναι μόνο μέρος της επωνυμίας μας, είναι μέρος του DNA μας και πάντα επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με ομοϊδεάτες που θέλουν να έχουν θετικό αντίκτυπο στις ζωές άλλων ανθρώπους…και τον πλανήτη μας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΟΥΝ – και εμπνευστείτε να κάνετε τη δική σας αλλαγή… ΣΗΜΕΡΑ.

Λόρεν Ρίτσι

ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ για το ΚΛΙΜΑ

"Η μεγαλύτερη παρανόηση για τη βιωσιμότητα είναι ότι πρέπει να είσαι τέλειος όλη την ώρα!"

Η Lauren Ritchie είναι 19χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα, συγγραφέας, οικοδεσπότης podcast και τριτοετής φοιτήτρια από τις Μπαχάμες που σπουδάζει Βιώσιμη Ανάπτυξη και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Columbia.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΛΟΡΕΝ

Maiysha Moin

ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ

"Αυτοί είμαστε εμείς. Gen Z. The Zoomers. Η γενιά που δεν θα σιωπήσει, ούτε θα κατευναστεί, αλλά λύνει ενεργά τα προβλήματα του σήμερα και του αύριο"

Η Maiysha Moin είναι φοιτήτρια Νομικής στο Πανεπιστήμιο Monash και πρώην διοργανώτρια και MC για την ομάδα Melbourne School Strike 4 Climate. Η συμμετοχή της στο περιβαλλοντικό κίνημα καταγράφεται στη νέα σειρά που ονομάζεται Youth On Strike.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ MAIYSHA

Τιάρα Ντε Σίλβα

ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ

«Αειφορία για μένα σημαίνει να προσπαθώ όσο μπορώ για να λαμβάνω ενημερωμένες και περιβαλλοντικά συνειδητές αποφάσεις».

Η Τιάρα Ντε Σίλβα, μια 19χρονη Σρι Λάνκα ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική υγεία και το κλίμα που σπουδάζει επί του παρόντος πολιτική στο Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας. Πρόσφατα ξεκίνησε το ρόλο της ως Πρέσβειρα Νεολαίας για το «Reach Out Australia».

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΑΡΑ

Τόμας Χάινι

ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ SUNBUTTER

«Ήμουν τόσο τυχερός που ταξιδεύω και εργάζομαι για τη διατήρηση της άγριας ζωής και τα ταξίδια που είναι πάντα ενθαρρυντικό να προστατεύεις αυτό που αγαπάς».

Ο Thomas Hiney είναι ο συνιδρυτής του Sunbutter, ενός οικολογικού αντηλιακού που χρησιμοποιεί μια φόρμουλα που διέθετε τον υψηλότερο δυνατό παράγοντα αντηλιακής προστασίας για τον τρόπο ζωής τους στην ύπαιθρο, SPF50, αλλά δεν επρόκειτο να θέσει σε κίνδυνο το δέρμα τους με σκληρές χημικές ουσίες ή να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο θαλάσσια ζωή και κοράλλια.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ

Άλις Φόρεστ

ΥΔΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

«Κάθε δράση έχει αντίκτυπο και κάθε άτομο μπορεί να κάνει μια τεράστια θετική διαφορά αυτή τη στιγμή»

Η Alice Forrest είναι μια θαλάσσια βιολόγος και οδηγός άγριας ζωής, με πάθος για τον φυσικό κόσμο και τα πλάσματα που τον κατοικούν. Ως ερευνήτρια αλλά και ως Divemaster & Freediver, πιστεύει ακράδαντα στην ανάγκη επικοινωνίας της επιστήμης καθώς και της εγγενούς αξίας του ωκεανού και του τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΙΣ

Λόρα Γουέλς

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η σημασία της εκπαίδευσης των ανθρώπων όχι μόνο για τα ζητήματα, αλλά και της εστίασης σε λύσεις, για να ενδυναμωθούν τα άτομα να δημιουργήσουν αλλαγές»

Η Λόρα Γουέλς είναι επικοινωνιολόγος επιστήμης και ακτιβίστρια για το κλίμα, δεν της αρέσει τίποτα περισσότερο από το να εκπαιδεύει τους οπαδούς της σε θέματα με τα οποία είναι παθιασμένη. Έχει συμβουλές από το επάνω ράφι για τη διεξαγωγή πολύ σημαντικών συζητήσεων με όσους δεν πιστεύουν ότι έχουμε πραγματικό πρόβλημα στα χέρια μας όταν πρόκειται για την κλιματική αλλαγή.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΛΑΟΥΡΑ

Μαρλί Σίλβα

ΙΘΧΟΝΟΣ PODCASTER & ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

«Είμαστε μια βιώσιμη κουλτούρα και η επιδίωξη να θέλουμε να διατηρήσουμε την ομορφιά της ανθεκτικότητάς μας είναι ουσιαστικά μια επιθυμία βιωσιμότητας».

Η συγγραφέας και podcaster Marlee Silva είναι μια περήφανη γυναίκα Gamilaroi και Dunghutti που επηρεάζει την αλλαγή αν και μοιράζεται την εμπειρία της. Συμμετείχε μαζί μας στην καμπάνια για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να #ditchthedisposbles και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί της όλο το 2021.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΡΛΙ