Μαζί είμαστε πιο δυνατοί

Διαφορετικότητα και Ένταξη

Συνεργασίες

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ KEISHA LEON

Φροντίδα για τους ανθρώπους

Το 2021 ξεκινήσαμε την πολιτική μας επί πληρωμή για άδεια εμμηνόρροιας, εμμηνόπαυσης και αποβολής και είμαστε περήφανοι που είμαστε μια από τις λίγες εταιρείες με έδρα την Αυστραλία που αναγνωρίζει τις ανάγκες των γυναικών στον χώρο εργασίας. Αυτή η πολιτική προσφέρει υποστήριξη και κατανόηση τις ημέρες που τα σωματικά ή συναισθηματικά συμπτώματα μπορεί να δυσκολέψουν την εργασία.

Κανονικοποίηση συνομιλιών περιόδου

Υποστηρίζουμε τις συνομιλίες που προωθούν πραγματικές, ειλικρινείς, ανοιχτές, θετικές συζητήσεις για θέματα υγείας – συμπεριλαμβανομένων των περιόδων, της ακράτειας και της εμμηνόπαυσης. Θέλουμε να σπάσουμε ταμπού και να μειώσουμε τη ντροπή του σώματος, το στίγμα και την απομόνωση (αλλά δυστυχώς όχι τις κράμπες!) για κάθε σώμα.

Θέλουμε οι νέοι που περιμένουν την πρώτη τους περίοδο να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο σώμα τους και να αισθάνονται σίγουροι και άνετα να διαχειρίζονται τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο και να απολαμβάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες με την περίοδό τους – συμπεριλαμβανομένου του σχολείου και του αθλητισμού.

Θέλουμε οι άνδρες και οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν ακράτεια να αισθάνονται σίγουροι ότι θα συμμετέχουν πλήρως στη ζωή και οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση να γνωρίζουν ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε ή να αγνοούμε, θα το ξεπεράσετε.

Το blog μας, ένας χώρος ενημέρωσης, έμπνευσης και εκπαίδευσης.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακούστε το Podcast μας για εφήβους και εφήβους.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Gen M, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εμμηνόπαυση.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι καμπάνιες μας

Ενεργοποίηση της Ημέρας Υγείας της περιόδου

Η Ημέρα Εμμηνορροϊκής Υγείας είναι μια γιορτή και αναγνώριση του σώματός μας, καθώς και μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν εμπόδια για να έχουν μια φυσική, υγιή περίοδο. Το 2021 ο Modibodi ανέλαβε έναν χώρο στο Σύδνεϋ για να δημιουργήσει μια εγκατάσταση που αμφισβήτησε την κατανόηση της φτώχειας της περιόδου και τις προσδοκίες της κοινότητας για την παγκόσμια μετοχή περιόδου.

Μια ενεργοποίηση για την Ημέρα Εμμηνορροϊκής Υγείας που ξεκίνησε τις συζητήσεις -το πρώτο βήμα για την αλλαγή.

Δείτε την καμπάνια

The New Way To Period

Ιστορικά, οι άνθρωποι διδάσκονταν να αισθάνονται άβολα, αφύσικα και βρώμικα όταν έχουν έμμηνο ρύση. Γιατί υπάρχει ένας νέος τρόπος για περίοδο με τον Modibodi.

Δείτε την καμπάνια

Ενσαρκωμένος μετά τον τοκετό

Για να μην πω εξαντλητικό...και συναρπαστικό. Συχνά όλα ταυτόχρονα. Και όμως το πλήρες φάσμα της εμπειρίας μετά τον τοκετό σπάνια απεικονίζεται στα μέσα ενημέρωσης. Μέχρι τώρα. Το Embodied είναι ένα έργο κοινωνικής αλλαγής που αντικατοπτρίζει τη μετά τον τοκετό σε όλο τον κόσμο στα ψηλά, τα χαμηλά, την εξάντληση και τη χαρά του.

Ο Modibodi συνεργάστηκε με φωτογράφους της Getty Images σε όλο τον κόσμο για να ξαναγράψει την αφήγηση με το Postpartum Unfiltered, μια βιβλιοθήκη ακατέργαστων εικόνων που μοιράζονται πραγματικά σώματα, στιγμές και ορόσημα, ώστε οι γυναίκες μετά τον τοκετό να αισθάνονται ότι τις βλέπουν, τις κατανοούν και τις υποστηρίζουν – ως άτομα, όχι μόνο ως γονείς.

Δείτε την καμπάνια