«Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλη αλλαγή και ουσιαστικό αντίκτυπο».

Κρίστι Τσονγκ

2,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως στερούνται βασικών υπηρεσιών υγιεινής

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δώστε ένα ζευγάρι - Ας δημιουργήσουμε μαζί κεφάλαια περιόδου

Εκπαίδευση

Μιλάμε καθαρά και θετικά για τις περιόδους και δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε τη γνώση των νέων σχετικά με το σώμα, την υγεία της περιόδου, τις σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές και τις επιλογές διαχείρισης της εμμήνου ρύσεως. Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς συνεργάτες για την παροχή δειγμάτων επαναχρησιμοποιήσιμων εσωρούχων για σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα – συμπεριλαμβανομένης της «διδασκαλίας των δασκάλων» σχετικά με τη σημασία των επιλογών προϊόντων εποχής φιλικών προς τον πλανήτη για την επόμενη γενιά.

Οι συνεργάτες μας είναι καταπληκτικοί: Ready for Red in Europe, My Vital Cycles, Bright Girl Health and the Sustainable Period Project στην Αυστραλία, Bloody Good Period και IRISE στο Ηνωμένο Βασίλειο και Period Place στη Νέα Ζηλανδία. Υποστηρίζουμε διεθνείς ομάδες υπεράσπισης, όπως το Period Equity στις ΗΠΑ και το Menstrual Health Hub της Madami Germany.

Πόλη σε Θάλασσα

Εκπαίδευση των χρηστών της περιόδου του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την προστασία των ωκεανών μας και τον αντίκτυπο του ξεπλύματος των προϊόντων μιας χρήσης στην τουαλέτα. Τα σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να παραγγείλουν κιτ διαδικτυακά για να τονίσουν τις επαναχρησιμοποιήσιμες επιλογές.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Ίδια Κεφάλαια Περιόδου

Αγώνας για την ισότητα της εμμήνου ρύσεως ώστε τα προϊόντα εμμήνου ρύσεως να είναι αφορολόγητα, προσιτά και διαθέσιμα για όλους, ασφαλή για τους οργανισμούς και τον πλανήτη. Οι περίοδοι δεν πρέπει να κρατούν κανέναν πίσω, τελεία.

Επισκέψου την ιστοσελίδα