Ο Modibodi συνεργάζεται με το Gen M για να μιλήσει για την εμμηνόπαυση

Ας μιλήσουμε για την εμμηνόπαυση.  

Πολύ περισσότερο από τις εξάψεις, υπάρχουν στην πραγματικότητα 48 συμπτώματα εμμηνόπαυσης και ο καθένας τα βιώνει (ή μερικά από αυτά) διαφορετικά. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στη μέση της εμμηνόπαυσης, δεν συνειδητοποιούν καν ότι ορισμένες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σχετίζονται με την εμμηνόπαυση…και αυτό συμβαίνει επειδή δεν το συζητάμε. Ή όχι σχεδόν αρκετά.  

Γι' αυτό, είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στη θετική επανάσταση της εμμηνόπαυσης ως ένας από τους πρώτους ιδρυτικούς συνεργάτες της GenM – του συνεργάτη εμμηνόπαυσης για επωνυμίες. 

Ποιος είναι ο Gen M; 

Με απλά λόγια, το Gen M δημιουργήθηκε για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την εμμηνόπαυση και τα 48 συμπτώματα της.  

Είναι ένας κόμβος πόρων που συνδέει όσους πλησιάζουν ή περνούν από την εμμηνόπαυση - και τα δίκτυα υποστήριξής τους - με πληροφορίες, προϊόντα, υπηρεσίες και επωνυμίες που υποστηρίζουν τις περιεμμηνοπαυσιακές και εμμηνοπαυσιακές γυναίκες σε αυτό το μετασχηματιστικό στάδιο της ζωής.  

Γιατί;  

Για να μειωθεί το στίγμα γύρω από την εμμηνόπαυση, να αυξηθεί η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση και να ομαλοποιηθούν οι συνομιλίες σχετικά με αυτήν τη φυσική αλλά μερικές φορές δύσκολη περίοδο, ώστε οι γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση να αισθάνονται αναγνωρισμένες και επικυρωμένες.   

Γιατί αυτή τη στιγμή, δεν το κάνουν, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια «αόρατη γενιά» περιεμμηνοπαυσιακών και εμμηνοπαυσιακών γυναικών που υποφέρουν από δυνητικά εξουθενωτικά ψυχικά και σωματικά συμπτώματα στη σιωπή.  

Στην πραγματικότητα, η έρευνα του Gen M αποκαλύπτει ότι το 75% των εμμηνοπαυσιακών γυναικών πιστεύει ότι η εμμηνόπαυση εξακολουθεί να είναι ένα κοινωνικό ταμπού που δεν συζητείται ανοιχτά, το 87% αισθάνεται ότι παραβλέπεται από τις επωνυμίες – και την κοινωνία, το 88% θα ήθελε ο χώρος εργασίας τους να ήταν καλύτερος για τους συναδέλφους τους στην εμμηνόπαυση και το 97% πιστεύουν ότι οι επωνυμίες θα πρέπει να εργαστούν σκληρότερα για να καλύψουν την εμμηνόπαυση.  

Γιατί η Modibodi συνεργάστηκε με τη Gen M; 

Η αποστολή του Modibodi είναι να έχει απεριόριστο θετικό αντίκτυπο και να δίνει ελευθερία σε κάθε σώμα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή – χωρίς διαρροές. Δεσμευόμαστε να ομαλοποιήσουμε τις συζητήσεις για την υγεία των γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της εμμηνόπαυσης, και υποστηρίζουμε ολόψυχα την καμπάνια του Gen M που αλλάζει το παιχνίδι. Ως Ιδρυτικό Μέλος, είμαστε περήφανοι που είμαστε δίπλα σε επωνυμίες με ομοϊδεάτες για να μειώσουμε το στίγμα γύρω από την εμμηνόπαυση, ένα φυσικό μέρος της ζωής.  

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε την αποστολή του Gen M για την αντιμετώπιση των ταμπού και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης επηρεάζουν τη ζωή των γυναικών. Η εκπαίδευση και η ανοιχτή συζήτηση είναι κρίσιμες για να βγει η εμμηνόπαυση από τις σκιές, ώστε οι γυναίκες να αισθάνονται ότι τις βλέπουν, τις κατανοούν και τις υποστηρίζουν», δήλωσε η ιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος της Modibodi, Kristy Chong.   

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος μιας νέας συλλογικότητας προοδευτικών και υπεύθυνων επωνυμιών σε αυτήν την κοινή αποστολή να βελτιώσουμε την εμπειρία της εμμηνόπαυσης, να ανοίξουμε συζητήσεις και να βοηθήσουμε να σταματήσουμε να παραβλέπονται από την κοινωνία μας όσοι βρίσκονται στην εμμηνόπαυση».  

Με την ευθυγράμμιση με τη Δέσμευση GenM, έχουμε δεσμευτεί σε μια σειρά ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της φωνής για αλλαγή και της καλύτερης εκπροσώπησης των γυναικών στην εμμηνόπαυση μέσω αποτελεσματικών προϊόντων, υπηρεσιών, πολιτικών στο χώρο εργασίας και δραστηριότητας μάρκετινγκ εντός του οργανισμού μας. 

Η εμμηνόπαυση δεν είναι μόνο θέμα φύλου ή εργασιακού χώρου, είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει όλη την κοινωνία, άμεσα ή έμμεσα, και πρέπει να προσπαθήσουμε να την κάνουμε μια καλύτερη εμπειρία για όλους, από τους φίλους και την οικογένεια μέχρι τους συναδέλφους και τους καταναλωτές μας.  

Δεν πρέπει να φοβόμαστε την εμμηνόπαυση και θέλουμε οι γυναίκες που εισέρχονται σε αυτό το στάδιο της ζωής να νιώθουν μορφωμένες, προετοιμασμένες και εκτιμημένες, δηλαδή στεκόμαστε δίπλα-δίπλα με το Gen M για να αλλάξουμε στάσεις και να οδηγήσουμε στην πραγματική αλλαγή.  

Ως ιδρυτικός εταίρος της GenM, δεσμευόμαστε να:   

  1. Γίνετε μέρος μιας μεταμορφωτικής επωνυμίας-οδηγήθηκε το κίνημα για τη βελτίωση της εμπειρίας της εμμηνόπαυσης για καταναλωτές, πελάτες και συναδέλφους.
  1. Ενωθείτε στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των 48 συμπτωμάτωντης εμμηνόπαυσης και να κατανοήσουν τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν σε αυτούς που επηρεάζονται, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα.  
  1. Εξυπηρετεί τη ζήτηση για καλύτερη προβολή των προϊόντων καιυπηρεσίες που μπορούν να υποστηρίξουν τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση και τα δίκτυα υποστήριξής τους. 
  1. Πάρτε ενεργό ρόλο στην καλύτερη αναπαράσταση της εμμηνόπαυσηςγυναίκα και όσες βρίσκονται σε μετάβαση σε μελλοντικές καμπάνιες επωνυμίας.
  1. Να είστε μια φωνή πολύ δυνατή για να την αγνοήσετε– μια φωνή για αλλαγή που ομαλοποιεί την εμμηνόπαυση και την κάνει μέρος των καθημερινών μας συζητήσεων. 

Τι άλλο κάνει ο Modibodi;  

Το 2021, εισαγάγαμε την πολιτική μας για την έμμηνο ρύση, την εμμηνόπαυση και την αποβολή, η οποία δίνει το δικαίωμα στο προσωπικό μας σε 10 ημέρες επιπλέον άδεια μετ' αποδοχών κάθε χρόνο για χρήση όταν υποφέρει από ενόχληση, συμπεριλαμβανομένων των κοινών συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως αϋπνία, κόπωση, αλλαγές διάθεσης και πόνους στις αρθρώσεις. Προσφέρουμε επίσης στους υπαλλήλους μας ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας και παρέχουμε πρόσβαση σε δωρεάν εμπιστευτική τηλεφωνική συμβουλευτική υποστήριξη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση του στρες και του άγχους κατά τις αλλαγές της εμμηνόπαυσης.  

Τα προϊόντα μας  

Η ευρεία γκάμα επαναχρησιμοποιήσιμων εσωρούχων και ρούχων που δεν διαρρέουν το Modibodi δεν προορίζονται μόνο για προστασία από την περίοδο.    

Όσοι πλησιάζουν στην εμμηνόπαυση συχνά επιλέγουν τα προϊόντα μας για να βοηθήσουν στη διαχείριση των ακανόνιστων κύκλων, των απρόβλεπτων κηλίδων, των αλλαγών στην έκκριση και των διαρροών της ουροδόχου κύστης που μπορεί να γίνουν πιο συχνές καθώς οι μύες του πυελικού εδάφους εξασθενούν με τις ορμονικές αλλαγές.  

Από τις ελαφρύτερες απορροφητικότητες μας για κηλίδες και ροή φωτός μέχρι τις πιο απορροφητικές μας Maxi-24hrs για έντονη αιμορραγία και συχνές διαρροές της ουροδόχου κύστης, υπάρχει ένα Modibodi για τη διαχείριση των αλλαγών και των προκλήσεων τόσο της περιεμμηνόπαυσης όσο και της εμμηνόπαυσης.