The New Way To Period

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τη νέα μας καμπάνια - The New Way to Period.

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτήν την ταινία για να δείξουμε στις γυναίκες ότι οι περίοδοι είναι φυσιολογικές και ότι πλέον έχουν καλύτερες, πιο βιώσιμες επιλογές από τα επαναχρησιμοποιήσιμα που βλάπτουν το περιβάλλον.

Ιστορικά, οι άνθρωποι έχουν διδαχτεί να νιώθουν άβολα, αφύσικα και χυδαία για τις περιόδους τους, και αυτή η ταινία μας εμπνέει να καταρρίψουμε αυτά τα εμπόδια και να ενδυναμώσουμε τις γυναίκες να αισθάνονται όπως θέλουν να νιώθουν, επειδή υπάρχει ένας νέος τρόπος να δίνουν περίοδο με τον Modibodi.

Τα εσώρουχα Modibodi έχουν σχεδιαστεί για να εξαλείφουν ή να αντικαθιστούν πλήρως την ανάγκη για αναλώσιμα. Ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί πάνω από 11.000 προϊόντα μιας χρήσης κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεώς του, αλλά υπάρχει μια καλύτερη επιλογή στη διάθεσή σας από τα καταστροφικά για τον πλανήτη, τα άβολα και άβολα αναλώσιμα. Με μια σειρά διαφορετικών απορροφητικών ικανοτήτων ανάλογα με τη ροή σας, τα εσώρουχα εποχής μας είναι κατασκευασμένα με υφάσματα που αναπνέουν και την τεχνολογία Modifier® που είναι εξαιρετικά λεπτή (μόνο 3 mm!), εξαιρετικά απορροφητική, ανθεκτική στους λεκέδες και τις οσμές. Διατηρώντας σας στεγνό, σίγουρο και χωρίς διαρροές.

Η εκπροσώπηση μιας ποικιλίας ανθρώπων είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επωνυμίας Modibodi και σημαντική για την κοινότητά μας. Μας άρεσε να δουλεύουμε με μια τόσο απίστευτη γκάμα ανθρώπων για να ζωντανέψουμε την καμπάνια μας. Γνωρίστε τη Jelina, τον Rowan, τη Nancy, την Audley και τη Georgia και ακούστε τι έχουν να πουν για τον Modibodi και το The New Way to Period.

Ομοφυλόφιλος

Nancy: Μου άρεσε να είμαι μέρος αυτής της καμπάνιας, να συνεργάζομαι με έναν σκηνοθέτη (Dani Pearce) και επίσης με μια ποικιλία ανθρώπων, με διαφορετικά σώματα και διαφορετικά φύλα. Επίσης, η εμφάνιση αίματος στην οθόνη είναι υπέροχη, γιατί είναι αληθινή - Θέλω να πω, χωρίς αυτό, θα ήμασταν εδώ;  

Georgia & Audley

Α: Ενθουσιάστηκα που έκανα την καμπάνια του Modibodi γιατί αισθάνομαι ότι αντιπροσωπεύουν πραγματικά περιόδους όπως είναι, δεν το επικαλύπτουν.   

G: Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να έχουμε μερικές νέες ιδέες για περιόδους.  

Ρόουαν

Rowan: Αυτό που αγαπώ στο Modibodi αντί για ένα προϊόν μιας χρήσης είναι ότι προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο οικολογικός και ηθικός, επομένως πιστεύω ότι ο παράγοντας σπατάλης είναι τεράστιος και ως κοινωνία μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε περισσότερο. Αλλά για περιόδους είναι επίσης θέμα άνεσης, οπότε είναι ωραίο να λειτουργεί παράλληλα.

Η Τζελένα

Jelina: Δεν είμαι μοντέλο τυπικού μεγέθους, αλλά ούτως ή άλλως μοιάζω περισσότερο με την πλειοψηφία των γυναικών στον κόσμο και αυτό μου αρέσει να εκπροσωπώ, μου αρέσει αυτό στο Modibodi, το αγκαλιάζει. 

Στόχος μας στο Modibodi είναι να δημιουργήσουμε μια συζήτηση σχετικά με την «ξεχειλισμένη» ποσότητα απορριμμάτων που δημιουργούν τα προϊόντα μιας χρήσης και να δείξουμε ότι υπάρχει μια καλύτερη επιλογή για τη διαχείριση της περιόδου και των διαρροών σας που να είναι επαναχρησιμοποιήσιμη, άνετη και υποστηρικτική. Θέλουμε να ομαλοποιήσουμε την όραση του αίματος και άλλα «ταμπού» περιόδου που συνήθως δεν βλέπουμε στα μέσα ενημέρωσης, καθώς μας έχουν μάθει να ντρέπονται και να είμαστε «μυστικοί» όταν πρόκειται για την περίοδό μας - λέμε ότι είναι καιρός για έναν νέο τρόπο στην περίοδο.