FAQ

Puma x Modibodi

Ναι, το μέγεθος είναι σύμφωνο με τα τρέχοντα μεγέθη εσωρούχων Modibodi.

Μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό μεγεθών μας για μετρήσεις εδώ .

Με τον ίδιο τρόπο που φροντίζετε για το κανονικό σας Modibodi!

Ξεπλύνετε μετά τη χρήση μέχρι να τρέξει καθαρό το νερό.
Κρύο πλύσιμο στο πλυντήριο.
Γραμμή στεγνή.
Μην λευκάνετε.
Μην μουλιάζετε.
Μην προσθέτετε μαλακτικό.
Μην στεγνώνετε.
Μη σιδερώνετε.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από τον οδηγό φροντίδας μας.

Θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι!

Αν ψάχνετε για τρέχοντα χρώματα και εκτυπώσεις περιορισμένης έκδοσης, έχουμε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και απορροφητικών στις βασικές σειρές Modibodi:

Εσώρουχα Modibodi

Ενεργό εύρος

Ναί! Οι Modibodi & Puma συνεργάστηκαν για να εξασφαλίσουν ότι όλα τα υφάσματα αναπνέουν και απομακρύνουν την υγρασία, παρέχοντάς σας τη μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια των ενεργών εξόδων εργασίας (ή της κανονικής σας ημέρας)!

Μπορείτε να αγοράσετε τη σειρά Puma x Modibodi μέσω του ιστότοπου Modibodi.

Δεν θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Puma στην Κύπρο.

Το gusset είναι η επένδυση από μαλλί Merino μας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ .

Όχι, το ίδιο το ρούχο δεν είναι βιοδιασπώμενο, ωστόσο, η στρώση μαλλί Merino gusset είναι! Μπορείτε να κόψετε το ανώτερο στρώμα και να το θάψετε σε ενεργό χώμα ή να σκάσετε σε χωματερή για να σπάσει.

Η Modibodi συνεργάζεται στενά με αρκετούς προμηθευτές εκτός Αυστραλίας. Οι κατασκευαστές μας ελέγχονται σε ετήσια βάση και συμμορφώνονται με τα ηθικά πρότυπα και τις προϋποθέσεις εργασίας. Τα υφάσματα μας είναι πιστοποιημένα με Standard 100 από την Oeko-tex ως απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες.

Το μαλλί Merino μας είναι μη μουλαρισμένο που προέρχεται από αγροκτήματα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Το κύριο ύφασμα ενδυμάτων και το ύφασμα πάνελ από πλέγμα είναι πιστοποιημένο με Global Recycled Standard (GRS).

Ναι, όλα τα υλικά της σειράς Puma x Modibodi έχουν πιστοποίηση Standard 100 από την Oeko-Tex.

Όταν αγοράζεται μέσω του ιστότοπου Modibodi, η σειρά Puma x Modibodi θα υπόκειται στην εγγύηση Modibodi και σε ελαττωματικές διαδικασίες.

Όλες οι άλλες αγορές υπόκεινται στον ιστότοπο ή στο stockist μέσω του οποίου αγοράστηκαν.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε λάβει ένα προϊόν από τον ιστότοπο της Modibodi που είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε με την ομάδα Εμπειρίας Πελατών στη διεύθυνση info@modibodi.com.cy , ώστε να μπορέσουμε να διερευνήσουμε και να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα για εσάς.

Εάν αποδειχθεί ότι το σφάλμα είναι κατασκευαστικό σφάλμα, θα τιμήσουμε μια πίστωση καταστήματος για ελαττωματικά ζεύγη για έως και 6 (έξι) μήνες μετά την ημερομηνία αγοράς. Οι γενικές ζημιές φθοράς, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της μη τήρησης των οδηγιών φροντίδας μας, δεν θεωρούνται σφάλματα προϊόντος.

Ναι, αυτή η σειρά είναι μια σειρά περιορισμένης έκδοσης διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Το διαθέσιμο μέγεθος είναι από 08/XS – 20/3XL. Δεν θα είναι διαθέσιμα όλα τα στυλ σε όλα τα μεγέθη.

Κύρια: Ανακυκλωμένος πολυεστέρας 82%, Spandex 18% με επεξεργασία miDori® bioWick

Πίνακας χαρακτηριστικών διχτυών: 92% ανακυκλωμένος πολυεστέρας, 8% Spandex με επεξεργασία miDori® bioWick

Gusset: 100% μαλλί Merino με αντιοσμική προστασία Sciessent Lava X2. Πετσέτα μικροϊνών 80% Πολυεστέρας, 20% Πολυαμίδιο με Sciessent Lava X2, 100% Πολυεστέρας Αδιάβροχη.

Εξαιρούνται οι επενδύσεις

Τα εσώρουχα Modibodi έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν πλήρως την ανάγκη για προϊόντα μιας χρήσης, όπως εσώρουχα, ταμπόν και σερβιέτες. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απορροφητικό κάλυμμα στο εσώρουχο τραβάει αίμα στα μεσαία στρώματα του εσώρουχου, αφήνοντας το επάνω στρώμα στεγνό ενώ φοράτε!

Το Modibodi™ χρησιμοποιεί υφάσματα υψηλής ποιότητας όπως το μαλλί Merino για να σας κρατούν στεγνούς και να υποστηρίζουν την αναπνοή. Αυστραλιανή πατενταρισμένη Modifier Technology™ – μια εξαιρετικά λεπτή (μόνο 3 mm) ανθεκτική στους λεκέδες επένδυση για σύγχρονες περιόδους και διαρροές.

Μπορείτε απολύτως! Τα εσώρουχά μας έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν πλήρως την ανάγκη για προϊόντα μιας χρήσης όπως εσώρουχα, ταμπόν και σερβιέτες. Η σειρά Puma x Modibodi διατίθεται σε δύο απορρόφηση: Super Light (5ml) για αποφόρτιση, αναμένοντας την περίοδό σας ή πραγματικά ελαφριές ροές και Μέτρια-Βαρύ (15ml) για να αισθάνεστε ξέγνοιαστες και αυτοπεποίθηση τις μέτριες έως βαριές ημέρες περιόδου – κρατώντας έως και 2- Αξίζει 3 ταμπόν!

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Modifier Technology™ είναι κατασκευασμένη από μαλλί Merino με φυσικές ιδιότητες κατά της οσμής και επεξεργασμένο με προστασία κατά της οσμής για αυξημένη ασφάλεια.

Εφόσον φροντίζονται σωστά, τα ρούχα Modibodi θα ελαχιστοποιούν την οσμή ενώ είστε έξω και τριγύρω, όταν είστε δραστήριοι ή χαλαρώνετε!

Εάν παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα με την οσμή, σας συνιστούμε να ρίξετε λίγο ξύδι ή λάδι ευκαλύπτου στο πλύσιμο με το Modibodi σας και να βεβαιωθείτε ότι τα αφήνετε να στεγνώσουν εντελώς πριν τα συσκευάσετε. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα Εμπειρίας Πελατών μας στο info@modibodi.com.cy για πιο εξατομικευμένη βοήθεια.

Είναι πραγματικά θέμα του ατόμου να καθορίσει πώς ταιριάζουν οι επιλογές απορροφητικότητας με τη ροή τους – η ροή του καθενός είναι διαφορετική! Μπορεί επίσης να είναι διαφορετικό σε ορισμένες ημέρες της περιόδου σας.

Τα προϊόντα μας έχουν αποδειχθεί επιστημονικά για ασφαλή χρήση για έως και 24 ώρες, αλλά συνιστούμε να τα δοκιμάσετε πρώτα για να κατανοήσετε τη ροή σας και την επιλογή απορροφητικότητας που έχετε επιλέξει.

Για νέους πελάτες, συνιστούμε να δοκιμάσετε το Puma x Modibodi στο σπίτι για μια μέρα για να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργεί η ροή σας με την τεχνολογία μας και για να κατανοήσετε τους βασικούς δείκτες για την ανάγκη αλλαγής σε ένα νέο ζευγάρι.

Μια χρήσιμη συμβουλή για την αλλαγή είναι όταν το επάνω στρώμα της λαβής/γεμίσματος αρχίζει να αισθάνεται υγρό. Η τεχνολογία ανώτερης στρώσης μας έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά στεγνή καθώς απορροφά το υγρό στα μεσαία στρώματα. Το επάνω στρώμα θα αρχίσει να αισθάνεται υγρό όταν φτάσει στη μέση

Είναι πραγματικά θέμα του ατόμου να καθορίσει πώς ταιριάζουν οι επιλογές απορροφητικότητας με τη ροή τους – η ροή του καθενός είναι διαφορετική! Μπορεί επίσης να είναι διαφορετικό σε ορισμένες ημέρες της περιόδου σας.

Τα προϊόντα μας έχουν αποδειχθεί επιστημονικά για ασφαλή χρήση για έως και 24 ώρες, αλλά συνιστούμε να τα δοκιμάσετε πρώτα για να κατανοήσετε τη ροή σας και την επιλογή απορροφητικότητας που έχετε επιλέξει.

Για νέους πελάτες, συνιστούμε να δοκιμάσετε το Puma x Modibodi στο σπίτι για μια μέρα για να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργεί η ροή σας με την τεχνολογία μας και για να κατανοήσετε τους βασικούς δείκτες για την ανάγκη αλλαγής σε ένα νέο ζευγάρι.

Μια χρήσιμη συμβουλή για την αλλαγή είναι όταν το επάνω στρώμα της λαβής/γεμίσματος αρχίζει να αισθάνεται υγρό. Η τεχνολογία ανώτερης στρώσης μας έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά στεγνή καθώς απορροφά το υγρό στα μεσαία στρώματα. Το επάνω στρώμα θα αρχίσει να αισθάνεται υγρό όταν φτάσει στη μέση

Δεν υπάρχει άγχος εδώ! Εάν υποψιάζεστε ότι θα χρειαστεί να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, σας συνιστούμε να πάρετε μια από τις αδιάβροχες τσάντες Modibodi για να φέρετε ένα νέο ζευγάρι και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε το χρησιμοποιημένο σας ζευγάρι! Είναι τόσο απλό. Έχουν το τέλειο μέγεθος για να χωρέσουν σε τσάντα (ή σακίδιο) και είναι επίσης εξαιρετικά διακριτικά. Απλώς αλλάξτε ένα νέο ζευγάρι, βάλτε το χρησιμοποιημένο σας Puma x Modibodi στην αδιάβροχη τσάντα και μην ξεχάσετε να τα ξεπλύνετε όταν επιστρέψετε στο σπίτι.

Γενικές Πληροφορίες Προϊόντος

Το βιολογικό μας βαμβάκι είναι πιστοποιημένο από το Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων (GOTS). Το GOTS είναι το παγκοσμίως κορυφαίο πρότυπο επεξεργασίας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων για οργανικές ίνες και ορίζει απαιτήσεις σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού τόσο για οικολογικές όσο και για εργασιακές συνθήκες στην κατασκευή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων.

Η Modibodi έχει μια πολιτική χωρίς PFAS και μια διαδικασία δέουσας επιμέλειας που παρακολουθεί τις εισροές υλικών του προϊόντος μας. Δεν προστίθενται σκόπιμα PFAS στα προϊόντα μας και δοκιμάζουμε τα υλικά μας για ένα ευρύ φάσμα γνωστών επικίνδυνων ουσιών και επιβλαβών χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των PFAS.

Το PFAS σημαίνει ουσίες ανά και πολυφθοροαλκυλίου και είναι παρασκευαζόμενες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα που αντέχουν στη θερμότητα, το λάδι, τους λεκέδες και το νερό. Οι ανθεκτικές υδατοαπωθητικές επεξεργασίες μας δημιουργούνται με μη φθοριωμένη πρώτη ύλη και δεν προστίθενται σκόπιμα PFAS στα προϊόντα. Όλες οι θεραπείες μας είναι εγκεκριμένες με Bluesign* και συμβατές με ZDHC.

Όλα τα υφάσματα και τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα STANDARD 100 από την OEKO-TEX®. Το STANDARD 100 της OEKO-TEX® περιλαμβάνει δοκιμές για ενώσεις ανά και πολυφθοριωμένων αλκυλίων (PFAS) σύμφωνα με το PFOA (υπερφθοροοκτανοϊκό οξύ) και άλατα καθώς και ουσίες που σχετίζονται με το PFOA.

Τα προϊόντα Modibodi δεν περιέχουν νανοτεχνολογία. Εξετάζουμε όλα τα υλικά και τις επεξεργασίες για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν χρησιμοποιείται νανοτεχνολογία στην κατασκευή των προϊόντων μας.

Τα εσώρουχα Modibodi συνδυάζουν κομψά άνετα σχέδια και προηγμένη κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία ινών για να προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τις ενοχλητικές αλλά πολύ συνηθισμένες σωματικές λειτουργίες της ζωής, όπως ο ιδρώτας, οι ελαφριές διαρροές της ουροδόχου κύστης, η έναρξη της εμμήνου ρύσεως, η υπερχείλιση/κηλίδες εμμήνου ρύσεως, η έκκριση, η οσμή και το στήθος. διαρροές γάλακτος.

Εγγυόμαστε ότι τα κανονικά εσώρουχά σας δεν μπορούν να το κάνουν αυτό! Όταν αγοράζεται το σωστό προϊόν απορροφητικότητας, τα ανθεκτικά και στεγανά εσώρουχα Modibodi μπορούν να φορεθούν ως πλήρης αντικατάσταση σε προϊόντα μιας χρήσης όπως σερβιέτες, εσώρουχα και ταμπόν.

Μερικές φορές τα αγαπημένα σας στυλ, χρώματα και μεγέθη μπορεί να είναι εκτός αποθέματος. Εργαζόμαστε για την ανανέωση των αποθεμάτων κάθε μήνα για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα περιμένετε πολύ!

Εάν θέλετε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής μας για να ειδοποιηθείτε όταν το αγαπημένο σας προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα του προϊόντος, να επιλέξετε το μέγεθος και το χρώμα που θέλετε και να κάνετε κλικ στο NOTIFY ME .

Απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας ενημερώσουμε μόλις το απόθεμα επανέλθει στο κατάστημα.

Λάβετε υπόψη ότι εάν ένα εποχιακό χρώμα ή εκτύπωση είναι εκτός αποθέματος, συνήθως δεν θα ξαναγεμιστεί, επομένως θα πρέπει να περιμένετε τον επόμενο γύρο για να δείτε ποια νέα χρώματα και εκτυπώσεις είναι διαθέσιμα!

Το Modibodi Teen δημιουργήθηκε για να κάνει τις περιόδους λιγότερο ακατάστατες – και λιγότερο αγχωτικές – για τα tweens και τους εφήβους. Σχεδιασμένο για νεανικά, αναπτυσσόμενα σώματα και ιδανικό για όσους ξεκινούν περίοδο ή με ακανόνιστους κύκλους, τα εσώρουχα Modibodi RED αντικαθιστούν την ανάγκη για σερβιέτες και ταμπόν μιας χρήσης, διευκολύνοντας τη διαχείριση των περιόδων στο σχολείο, τον ύπνο, τον αθλητισμό, το κολύμπι… οπουδήποτε. !

Διαθέτοντας την ίδια πατενταρισμένη απορροφητική τεχνολογία με το Modibodi, τα βιώσιμα, επαναχρησιμοποιήσιμα εσώρουχα της RED κυκλοφορούν τακτικά σε περιορισμένες εκδόσεις εκτυπώσεων και μοτίβων που αντικατοπτρίζουν την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα της μάρκας και κάνουν την εισαγωγή στη διαχείριση περιόδου λίγο λιγότερο αποθαρρυντική. Ξεχάστε τον πανικό περιόδου και τον έλεγχο της πίσω πλευράς του σχολικού σας φορέματος για διαρροές, φορέστε ένα ζευγάρι ΚΟΚΚΙΝΟ και συνεχίστε τη μέρα σας.

Το κάνουμε σίγουρα! Η σειρά vegan μας περιλαμβάνει εσώρουχα που δεν διαρρέουν, ενεργά ρούχα 3/4 κολάν και το ολόσωμο μαγιό μας!

Μπορείτε να βρείτε τη βίγκαν σειρά μας εδώ .

Η σειρά ανακυκλωμένων μαγιό μας είναι επίσης vegan.

Η Modibodi είναι μια αυστραλιανή επιχείρηση και τα ρούχα μας σχεδιάζονται εδώ στο Σίδνεϊ. Για να δημιουργήσουμε το παντελόνι μας, χρειαζόμαστε τις εξειδικευμένες τεχνικές δεξιότητες και τα μηχανήματα που είναι διαθέσιμα στους παγκόσμιους κόμβους κατασκευής ενδυμάτων, που παράγουμε τα ενδύματα μας στην Κίνα. Έχουμε συνεργαστεί με τους τρεις υπέροχους κατασκευαστές μας συνεργάτες στην Κίνα για πολλά χρόνια και μιλάμε μαζί τους καθημερινά.

Μας αρέσει που σας ενδιαφέρουν όλοι οι λόγοι για τους οποίους τα προϊόντα μας είναι φιλικά στον πλανήτη – ρίξτε μια ματιά στις σελίδες βιωσιμότητας για πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, τα υλικά που χρησιμοποιούμε και το πρότυπο προτιμώμενων υλικών, υπεύθυνη προμήθεια, δράση για το κλίμα και πολλά περισσότερο. Μπορείτε να ψάξετε εδώ.

Ως γυναικεία επιχείρηση, η Modibodi υποστηρίζει όλες τις προσπάθειες για να διασφαλιστεί το δικαίωμα των γυναικών στην αξιοπρέπεια και να έχουν ασφαλή, υγιή και ανταποδοτική εργασία με δίκαια αμοιβή. Όλοι οι άμεσοι προμηθευτές μας συμφωνούν με τον Κώδικα Δεοντολογίας μας, ο οποίος βασίζεται στα βασικά πρότυπα της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για ασφαλείς, δίκαιες και υγιεινές συνθήκες εργασίας. Οι εργαζόμενοι στους προμηθευτές μας στη βαθμίδα 1 κερδίζουν πάνω από τον κατώτατο μισθό και όλοι οι κατασκευαστές και οι προμηθευτές υφασμάτων μας έχουν πιστοποίηση OEKO-TEX και ελέγχονται από τρίτους.

Η Modibodi είναι περήφανη που αναδεικνύεται ως μέρος της εκστρατείας What She Makes της Oxfam για τη δουλειά μας για να κλείσουμε κάθε χάσμα μεταξύ των παραπάνω ελάχιστων μισθών που καταβάλλουμε επί του παρόντος και του μισθού διαβίωσης. Η ιστορία πίσω από αυτό που κάνουμε είναι κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να ανακοινωθεί σε αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιό μας, ανατρέξτε εδώ .

Τα ενδύματα μας είναι μια επαναχρησιμοποιήσιμη εναλλακτική λύση στα αναλώσιμα προϊόντα εμμήνου ρύσεως και ακράτειας.

Επιλέγοντας να φορέσετε τα πατενταρισμένα σώβρακα και μαγιό μας Modifier Technology και μπορείτε να αποτρέψετε τα χιλιάδες εσώρουχα, ταμπόν και ταμπόν να καταλήξουν σε χώρους υγειονομικής ταφής ή να ξεπλυθούν στις υδάτινες οδούς μας. Η μέση γυναίκα θα χρησιμοποιεί 15.000 προϊόντα εμμήνου ρύσεως μιας χρήσης στη διάρκεια της ζωής της και οι γυναίκες με ακράτεια μπορούν να χρησιμοποιούν επιπλέον 1.000 επιθέματα επένδυσης ετησίως.

Επιλέγοντας να φορέσετε στηθόδεσμο Modifier Technology Breastfeeding και/ή Cami, μπορείτε επίσης να σταματήσετε κατά μέσο όρο περίπου 1.000 σερβιέτες θηλασμού (με βάση 8 σερβιέτες την ημέρα που χρησιμοποιούνται για 3 μήνες) που καταλήγουν στη χωματερή για κάθε παιδί που θηλάζετε.

Επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε υφάσματα υψηλής ποιότητας που ευθυγραμμίζονται με το προτιμώμενο πρότυπο υλικού. Το μαλλί Merino προέρχεται από αυστραλιανά αγροκτήματα που δεν έχουν μουλαριστεί ή που έχουν σταματήσει το μουλάρισμα. Το βιολογικό μας βαμβάκι είναι πιστοποιημένο από το Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων (GOTS). Χρησιμοποιούμε βισκόζη μπαμπού και lyocell από πιστοποιημένους προμηθευτές Forest Stewardship Council και χρησιμοποιούμε πιστοποιημένο ανακυκλωμένο νάιλον Global Recycled Standard.

Εφόσον φροντίζονται σωστά, τα ρούχα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να φορεθούν όπως και τα κανονικά εσώρουχα. Μεταβείτε στον ιστότοπό μας εδώ για να δείτε πόσες εκπομπές CO2 μπορείτε να εξοικονομήσετε μεταβαίνοντας στο Modibodi.

Ενώ τα εσώρουχα Modibodi σας καλύπτουν όλη την ημέρα, καθημερινά, δεν σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε εσώρουχα Modibodi ή RED για κολύμπι λόγω της φύσης των ινών και των υφασμάτων που χρησιμοποιούνται.

Έχουμε αναπτύξει μια σειρά μαγιό που χρησιμοποιεί ίνες και υφάσματα ειδικά κατάλληλα για χρήση στο νερό για ελαφριά-μέτρια ακράτεια και ελαφριές-μέτριες ημέρες περιόδου.

Μπορείτε να δείτε τη σειρά Μαγιό Modibodi εδώ !

Η σωστή απορροφητικότητα για εσάς θα εξαρτηθεί από τη ροή σας.

Είναι πραγματικά θέμα του ατόμου να καθορίσει ποια απορροφητικότητα είναι η καταλληλότερη για τις ανάγκες της περιόδου ή/και της ακράτειας.

Τα προϊόντα μας έχουν αποδειχθεί επιστημονικά για ασφαλή χρήση για έως και 24 ώρες, αλλά συνιστούμε να τα δοκιμάσετε πρώτα για να κατανοήσετε τη ροή σας και την επιλογή απορροφητικότητας που έχετε επιλέξει.

Για νέους πελάτες, συνιστούμε να δοκιμάσετε το Modibodi στο σπίτι για μια μέρα για να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργεί η ροή σας με την τεχνολογία μας και για να κατανοήσετε τους βασικούς δείκτες για την ανάγκη να αλλάξετε σε ένα νέο ζευγάρι.

Μια χρήσιμη συμβουλή για την αλλαγή είναι όταν το στόμιο/γέμισμα αρχίζει να αισθάνεται υγρό. Η τεχνολογία ανώτερης στρώσης μας έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά στεγνή καθώς απορροφά το υγρό στα μεσαία στρώματα. Το επάνω στρώμα θα αρχίσει να αισθάνεται υγρό όταν το μέσο της λαβής φτάσει στη χωρητικότητα, υποδεικνύοντας την ανάγκη αλλαγής σε ένα νέο ζευγάρι.

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την απορροφητικότητα του προϊόντος μας μπορείτε να βρείτε εδώ .

Μια επισκόπηση των σειρών απορρόφησης είναι εδώ:

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

0ml = Μόνο απομάκρυνση υγρασίας

Για: Καταπολέμηση του ιδρώτα τις ζεστές μέρες, κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων ή υπό πίεση

SUPER LIGHT

2,5ml - 5ml =1 ταμπόν ή 1 κουτ

Για: Περιστασιακές εκκρίσεις και μικρές σταλαγματιές

ΕΛΑΦΡΟΣ-ΜΕΤΡΙΑ

10ml = 2 ταμπόν ή 1-2 κουτ

Για: Χρήση μόνο σε ημέρες ελαφριάς-μέτριας περιόδου, ως εφεδρικό σε ημέρες έντονης περιόδου, για ύπουλες διαρροές και έντονη εκκένωση

ΜΕΤΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ

15ml = 2-3 ταμπόν ή 3 κουτ

Για: Χρήση μόνο του τις μέρες με έντονη περίοδο, κατά τη διάρκεια της νύχτας για την προστασία των λευκών σεντόνια σας ή τις ύπουλες διαρροές και τις έντονες εκκρίσεις

ΒΑΡΥ-ΚΑΛΗ ΝΥΚΤΑ

20ml = 3-4 ταμπόν ή 4 κουτ

Για: Χρήση μόνος σε μέρες με έντονη περίοδο, κατά τη διάρκεια της νύχτας για να προστατεύσετε τα λευκά σας σεντόνια ή για εκείνες τις διαρροές που "σχεδόν σβήνω το παντελόνι μου"

ΜΑΞΙ ΦΟΡΕΜΑ

50 ml = 10 ταμπόν ή 10 κουτ.

Για: Δοκιμασμένο για να συγκρατεί τουλάχιστον 50 ml την ημέρα, η μέση γυναίκα χάνει 2 έως 3 κουταλιές της σούπας ή 30-50 ml αίματος σε διάστημα 5 ημερών. Χρησιμοποιήστε μόνοι σας τις μέρες με έντονη περίοδο, όλη τη νύχτα για να προστατεύσετε τα λευκά σας σεντόνια ή για εκείνες τις διαρροές «Σχεδόν ξεριζώνω το παντελόνι μου»

Η σειρά Modibodi Moisture Wicking περιλαμβάνει την τεχνολογία Modifier Air για να σας κρατά φρέσκους και στεγνούς. Η επάνω στρώση είναι 100% εξαιρετικά λεπτό μαλλί Merino που είναι μαλακό και αναπνέει, απομακρύνει την υγρασία και απορροφά και κλειδώνει τις οσμές, απελευθερώνοντάς την μόνο όταν πετάτε το Modibodi στο πλυντήριο ρούχων. Τα κανονικά εσώρουχα είναι συχνά κατασκευασμένα από συνθετικά υφάσματα που δεν αναπνέουν, παγιδεύοντας την υγρασία δίπλα στο δέρμα σας που δημιουργεί οσμή.

Πώς φροντίζω το Modibodi μου;

Τα προϊόντα Modibodi πλένονται στο πλυντήριο.

Συνιστούμε το πλύσιμο σε ήπιο κύκλο, το κρύο πλύσιμο στο πλυντήριο και το κρέμασμα για να στεγνώσει για μια ηλιόλουστη αίσθηση.

Γρήγορες συμβουλές:

Για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των ρούχων σας, πλύνετε καλά το Modibodi πριν από την πρώτη φορά που φοράτε. Αυτό θα βοηθήσει στην ενεργοποίηση της Τεχνολογίας Τροποποιητή στην υποδοχή για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν είναι απορροφητικό.

Κρεμάστε το σουτιέν θηλασμού ή το Cami από τους ιμάντες για να αποφύγετε το τέντωμα του υφάσματος.

Χρησιμοποιήστε μια σακούλα ρούχων για να πλύνετε τα ρούχα σας Modibodi. Οι φυσικές ίνες πλένονται καλά, αλλά δεν τους αρέσουν τα φερμουάρ!

Χωρίς μαλακτικά υφασμάτων και ισχυρά απορρυπαντικά π.χ. αφαίρεση λεκέδων, παρακαλώ! Καταστρέφει τη λειτουργία υψηλής τεχνολογίας των ενδυμάτων μας και επίσης μειώνει την ανθεκτικότητα των υφασμάτων και των διακοσμητικών, έτσι δεν θα διαρκέσουν τόσο πολύ.

Όχι στεγνωτήριο ή έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες, παρακαλώ! Η έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να επηρεάσει την τεχνολογία στο κάλυμμα και επίσης να βλάψει τις στρώσεις μαλλί Merino του καλύμματος/γεμίσματος.

Μην μουλιάζετε. Η συμπίεση των εναποθέσεων κάτω από το τρεχούμενο νερό είναι πολύ πιο αποτελεσματική, καθώς το μούλιασμα δεν καθαρίζει απαραιτήτως πλήρως το στόμιο. Είναι πιο αποτελεσματικό να τα ξεπλένετε με τρεχούμενο νερό και μετά να τα τοποθετείτε στο πλυντήριο.

Μόλις στεγνώσουν, αποθηκεύστε τα ρούχα σας Modibodi σε μια στεγνή σακούλα ρούχων για επιπλέον προστασία (όπως ακριβώς και τα χειμερινά σας πουλόβερ) – καθώς είναι φτιαγμένα από φυσικές ίνες όπως το μαλλί, μικρά δυσάρεστα ζωύφια όπως το silverfish που τους αρέσει να δαγκώνουν!

Καθώς τα εσώρουχα θεωρούνται ευαίσθητο προϊόν, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ακολουθείτε τις οδηγίες φροντίδας μας για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή φθορά από τα εσώρουχά σας.

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι τα Modibodi σας είναι πλήρως στεγνά και, στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να τα τοποθετήσετε στο κανονικό συρτάρι εσώρουχών σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας σε στεγνό σακουλάκι ρούχων (όπως ακριβώς και τα χειμωνιάτικα πουλόβερ σας) – καθώς είναι φτιαγμένα από φυσικές ίνες όπως το μαλλί Merino, αυτό θα τα προστατεύσει περαιτέρω από μικρά ζωύφια όπως τα ασημόψαρα.

Η διάρκεια ζωής των προϊόντων σας Modibodi εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πλύσιμο και τη φροντίδα των ενδυμάτων. Τα εσώρουχα θεωρούνται ευαίσθητο προϊόν, επομένως το λάστιχο και η κλωστή μπορεί να καταστραφούν λόγω φθοράς. Θα εγγυηθούμε την ποιότητα και τα υφάσματα για περίοδο έως και έξι (6) μήνες και θα αντικαταστήσουμε τα ελαττωματικά ενδύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, εάν κριθεί ότι είναι σφάλμα κατασκευαστή. Μετά από αυτό το διάστημα, θα ταξινομηθεί ως γενική φθορά. Παρόλο που μπορεί να εμφανιστεί φθορά, αυτό δεν θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητα της Τεχνολογίας Τροποποιητή που είναι ενσωματωμένη στο στόμιο του προϊόντος. Εάν έχετε αγοράσει ένα προϊόν και πιστεύετε ότι είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε με την ομάδα Εμπειρίας Πελατών μας στο info@modibodi.com.cy για να δείτε εάν το προϊόν σας εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση. Λάβετε υπόψη ότι η ομάδα Εμπειρίας Πελατών μας θα χρειαστεί γενικές πληροφορίες όπως ο αριθμός παραγγελίας σας, ο αριθμός παρτίδας του προϊόντος και συχνά μια φωτογραφία για να επικυρώσει τα σφάλματα.

Μην ανησυχείτε, ένα τυχαίο στεγνωτήριο δεν θα καταστρέψει το ρούχο Modibodi σας.

Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε τη χρήση στεγνωτηρίου μαζί, καθώς η συνεχής έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να καταστρέψει τη λειτουργία υψηλής τεχνολογίας με την πάροδο του χρόνου και θα έχει ως αποτέλεσμα πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής του ρούχου.

Όχι, αν τα φροντίζετε σωστά, τα ρούχα σας Modibodi δεν θα μυρίζουν. Εάν αφήσετε να μουλιάσει για περισσότερες από μερικές ώρες ή αποθηκεύσετε όταν τα εσώρουχα δεν έχουν ακόμη στεγνώσει πλήρως, τα εσώρουχά σας μπορεί να καταλήξουν να μυρίζουν μούχλα και μούχλα .

Για να αφαιρέσετε τη μυρωδιά που έχει το εσώρουχό σας, αραιώστε λίγο λευκό ξύδι σε μια λεπτή στρώση νερού σε αναλογία 1:3 (ίσα ίσα για να καλύψετε τα εσώρουχά σας) και ξεπλύνετε τα εσώρουχά σας, φροντίζοντας να τρίψετε το κάλυμμα/το γέμισμα. Μπορείτε να αφήσετε τα εσώρουχα σε αυτό για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά μην μουλιάζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα (όχι περισσότερο από 20 λεπτά). Στη συνέχεια, μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο πλύσιμο και να προσθέσετε λίγο ξύδι ακόμη στο φορτίο πλύσης 1:5. Για καλύτερα αποτελέσματα, κρεμάστε τα κάτω από τον ήλιο και βεβαιωθείτε ότι τα εσώρουχα είναι πλήρως στεγνά πριν τα αποθηκεύσετε ξανά στα συρτάρια σας.

Αυτό θα πρέπει να καταπολεμήσει κάθε τρέχουσα μυρωδιά που υπάρχει στα εσώρουχά σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ευκάλυπτο στο φορτίο πλύσης σας για να το καταπολεμήσετε περαιτέρω.

Σίγουρα είναι! Ζώνη χωρίς χλωρίνη εδώ.

Εφόσον ακολουθούνται οι οδηγίες φροντίδας μας στο Τ, δεν πρέπει να λερωθεί.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία μας σημαίνει ότι κάθε διαρροή και οσμή απορροφάται και δεν διαρρέει!

Το αίμα και τα ούρα δεν έχουν έντονη οσμή. Μερικές φορές το κολπικό υγρό και τα βακτήρια μπορούν να δημιουργήσουν οσμή – αυτό είναι φυσιολογικό. Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, η τεχνολογία Modifier καταπολεμά τις οσμές. Η στρώση ενυδάτωσης που απομακρύνει την υγρασία είναι κατασκευασμένη από 100% μαλλί Merino, το οποίο ασφαλίζει φυσικά την οσμή, απελευθερώνοντάς την μόνο όταν πετάτε το Modibodi στο πλυντήριο ρούχων. Για τα προϊόντα μας που δεν έχουν μαλλί Merino στο κάλυμμα, χρησιμοποιούμε μια θεραπεία κατά των οσμών για να έχετε το μυαλό σας ότι τα εσώρουχά σας δεν μυρίζουν.

Πώς λειτουργεί;

Το Modibodi είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και βιώσιμο ένδυμα στεγανό που αντικαθιστά πλήρως την ανάγκη για προϊόντα μιας χρήσης, όπως εσώρουχα, ταμπόν, σερβιέτες και προϊόντα ακράτειας.

Το Modibodi™ χρησιμοποιεί υφάσματα υψηλής ποιότητας όπως το μαλλί Merino για να σας κρατούν στεγνούς και να υποστηρίζουν την αναπνοή. Αυστραλιανή πατενταρισμένη Modifier Technology™ – μια εξαιρετικά λεπτή (μόνο 3 mm) ανθεκτική στους λεκέδες επένδυση για σύγχρονες περιόδους και διαρροές, και Modifier Air Technology™ – μια επένδυση που απομακρύνει την υγρασία και καταπολεμά τις οσμές για ιδρώτα.

Διαθέτουμε επίσης το Modifier Swim Technology™ που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που βρίσκεται αποκλειστικά στη γκάμα των αδιάβροχων, στεγανών μαγιό μας.

Ναί! Εάν είστε μία από τις 1 στις 3 γυναίκες που αντιμετωπίζουν ελαφρές έως μέτριες διαρροές της ουροδόχου κύστης ή ελαφριά ακράτεια, τα αυστραλιανά πατενταρισμένα σώβρακα Modifier Technology™ είναι μια φανταστική επιλογή για εσάς.

Είναι αναπνεύσιμα, ανθεκτικά στις οσμές, εξαιρετικά απορροφητικά, στεγανά, ανθεκτικά στους λεκέδες και απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα σας, ώστε να αισθάνεστε ξηρά, χωρίς οσμή και φρέσκια όλη μέρα.

Απολύτως, αυτό είναι πολύ σημαντικό!
Όχι μόνο για λόγους υγιεινής (όλοι πρέπει να πλένουμε τα νεοαγορασμένα εσώρουχα πριν τη χρήση!) αλλά και για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των ενδυμάτων σας.


Πριν από την πρώτη φορά που φοράτε, πλύνετε τα ρούχα Modibodi, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε την Τεχνολογία Τροποποιητή στο κάλυμμα.


Λάβετε υπόψη ότι εάν αυτή είναι η πρώτη σας παραγγελία και θέλετε να δοκιμάσετε το προϊόν, συνιστούμε μόνο το άνοιγμα, το πλύσιμο και τη χρήση ζεύγους 1x για να δείτε πώς πηγαίνετε. Η πολιτική επιστροφών μας υποδεικνύει ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε ανοιγμένα αντικείμενα ως επιστροφές.

Ναί! Όλα τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικά για τον ιδρώτα, αλλά συγκεκριμένα, η σειρά Modifier Air (Moisture Wicking) δημιουργήθηκε μόνο για ανακούφιση από την εφίδρωση.

Είναι φυσικά ανθεκτικά στις οσμές και απομακρύνουν την υγρασία χάρη στο μαλλί Merino, απομακρύνοντας τον ιδρώτα από το δέρμα σας, ώστε να αισθάνεστε ξηροί και φρέσκοι, ανεξάρτητα από το πόσο ζεστό είναι.

Με τιποτα! Το Modibodi έχει δοκιμαστεί αυστηρά και ανεξάρτητα έναντι όλων των άλλων επαναχρησιμοποιούμενων και μιας χρήσης στεγανών προϊόντων στην αγορά και είμαστε περήφανοι που λέμε ότι είμαστε τα πιο στεγνά διαθέσιμα. Αυτό σημαίνει ότι αν ταιριάξετε την απορροφητικότητά μας με τη ροή σας, τότε θα παραμείνετε στεγνοί και προστατευμένοι.

Τα εσώρουχα Modibodi μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής μιας χρήσης (εσώρουχα, μαξιλαράκια, ταμπόν) Ή μπορούν να λειτουργήσουν σε συνδυασμό με αυτά.

Το παν είναι να γνωρίζετε τη ροή σας και ποιο επίπεδο απορροφητικότητας σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα διαφορετικά επίπεδα απορροφητικότητας εδώ.

Απολύτως, τα προϊόντα μας δεν απαιτούν τη χρήση ταμπόν ή κύπελλου εμμήνου ρύσεως και προσφέρουν μια πλήρη αντικατάσταση της υγιεινής μιας χρήσης.

Ναί! Ειδικά αν είστε ένα από τα 1 στα 2 άτομα που εμφανίζουν υπερχείλιση κατά τη διάρκεια της περιόδου/εμμηνορροϊκού κύκλου σας.

Το Modifier Technology™ είναι στεγανό που απομακρύνει την υγρασία, απορροφά, είναι ανθεκτικό στους λεκέδες και τις οσμές και είναι ένα εκπληκτικό εφεδρικό για να διασφαλίσει ότι δεν θα φοβάστε ποτέ μια διαρροή περιόδου.

Όταν αγοράζεται το σωστό απορροφητικό προϊόν, το Modibodi μπορεί να φορεθεί ως ολική αντικατάσταση σε προϊόντα μιας χρήσης όπως σερβιέτες, εσώρουχα και ταμπόν.

Κοινωνικός Αντίκτυπος & Βιωσιμότητα

Η φτώχεια της περιόδου είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα υγείας που ενισχύει την ανισότητα των φύλων, αυξάνει τις δυσκολίες και κάνει τους ανθρώπους να χάνουν την εκπαίδευση, την εργασία και τις κοινωνικές δραστηριότητες, είτε επειδή το θέμα είναι ταμπού στην κοινότητά σας είτε επειδή δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα για να διαχειριστείτε την περίοδό σας.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν στη φτώχεια περιόδου, όπως η έλλειψη εκπαίδευσης, τα ταμπού και τα στίγματα γύρω από περιόδους που συχνά συνδέονται με πολιτιστικές πρακτικές, κακή υποδομή υγιεινής και αδυναμία πρόσβασης στα σωστά προϊόντα εμμήνου ρύσεως λόγω οικονομικών ή άλλων συνθηκών.

Για περισσότερες πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη φτώχεια περιόδου και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε για την αντιμετώπιση της ανισότητας περιόδου, επισκεφθείτε τη σελίδα Κοινωνικών Επιπτώσεων .

Το όραμα του Modibodi είναι να οικοδομήσει μια επωνυμία που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν πραγματική, θετική αλλαγή. Ως μέρος αυτού του οράματος, ο Modibodi συνεργάζεται ενεργά με ομοϊδεάτες συνεργάτες.

Οι τρέχοντες παγκόσμιοι συνεργάτες περιλαμβάνουν το Plan International Australia, το Thread Together, το Support The Girls, το The Good Box (AU). Maasai Water Project (Αφρική), Bloody Good Period and Irise (Ηνωμένο Βασίλειο), The Period Place (NZ), Mai Movement Hawaii (ΗΠΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συνεργάτες μας και τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε, επισκεφθείτε τη σελίδα Social Impact .

Ο Modibodi προσπαθεί να δημιουργεί ένα πιο ελαφρύ αποτύπωμα στον πλανήτη κάθε μέρα. Αναγνωρίζουμε ότι οι συσκευασίες είναι μια άλλη ευκαιρία για την προστασία του πλανήτη διατηρώντας τα Αρχαία και Απειλούμενα Δάση όρθια και έξω από την αλυσίδα εφοδιασμού συσκευασιών.

Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την καμπάνια Pack4Good της Canopy για την πηγή εναλλακτικών λύσεων Επόμενης Γενιάς. Το 2022, θα εφαρμόσουμε την πολιτική μας Canopy Package4Good για την προμήθεια προϊόντων από χαρτί και τεχνητών υφασμάτων κυτταρίνης, συμπεριλαμβανομένης της εστίασης στον επανασχεδιασμό και την επαναχρησιμοποίηση χαρτονένιων κιβωτίων αποστολής. Διαβάστε τη Δέσμευση Πολιτικής μας για την προστασία του θόλου 

Οι τρέχουσες συσκευασίες και τα κουτιά των προϊόντων μας με χαρτονένια μανίκια είναι πιστοποιημένα από το Forests Stewardship Council (FSC) και είναι κατασκευασμένα από τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο χαρτί (μέγιστο 10% χαρτί FSC, νερό και άμυλο) και μπορούν να ανακυκλωθούν μετά τη χρήση.

Για να σας παραδώσουμε τα προϊόντα μας στεγνά, ασφαλή και χωρίς πλαστικό, χρησιμοποιούμε κομποστοποιήσιμες σακούλες δεμάτων CompOST, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ανανεώσιμες πηγές χωρίς ΓΤΟ και λιπασματοποιήσιμη ρητίνη. Η Better Packaging Company είναι πιστοποιημένη B Corp και επίσης πιστοποιημένη Climate Positive, αντισταθμίζοντας τις δικές της εκπομπές άνθρακα κατά 120%.

Το υπέροχο με τον Modibodi είναι ότι διαρκούν.

Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας για μακροζωία και ανθεκτικότητα, καθώς αυτή είναι μια από τις βασικές αρχές για τη δημιουργία ενός βιώσιμου προϊόντος – ναι, εργαζόμαστε επίσης σκληρά για να επιλέγουμε υφάσματα που μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Αλλά στο τέλος της ζωής τους τι μπορείτε να κάνετε – αυτές είναι μερικές εξαιρετικές οδηγίες για να διατηρήσετε τα προϊόντα εντός της αλυσίδας αξίας:

Επαναχρησιμοποιήστε – με το παλιό σας καθαρό παντελόνι – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πανί καθαρισμού.

Ανακύκλωση - απευθυνθείτε στο τοπικό σας κέντρο ανακύκλωσης υφασμάτων.

Το 2022 ερευνούμε ένα πιλοτικό επαναφοράς για να κατανοήσουμε την ικανότητα του εργοστασίου ανακύκλωσης να ανακυκλώνει κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και σε τι θα μπορούσαν να μετατραπούν τα προϊόντα στο τέλος του κύκλου ζωής μας.

Όλα τα προϊόντα μας είναι STANDARD 100 από την OEKO-TEX® ελεγμένα και πιστοποιημένα ως απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες για την ανθρώπινη υγεία, συμπεριλαμβανομένων αλλεργιογόνων και καρκινογόνων. Τα πιστοποιητικά μας καλύπτουν την Κατηγορία 1 για βρεφικά προϊόντα, Κατηγορία 2 ανακυκλωμένα προϊόντα, βιολογικά προϊόντα και άλλες ίνες. Το STANDARD 100 της OEKO-TEX® είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα δοκιμών και πιστοποίησης κλωστοϋφαντουργικών πρώτων υλών, ημικατεργασμένων και τελικών προϊόντων σε όλα τα στάδια επεξεργασίας.

Κατασκευάζουμε επαναχρησιμοποιήσιμα ρούχα για να διαχειριστούμε τις διαρροές της ζωής γιατί είναι καλύτερα για το σώμα σας...και καλύτερο για τον πλανήτη. Τα προϊόντα μας έχουν έναν σκοπό, είναι κατασκευασμένα από υφάσματα που έχουν καλή αίσθηση, που επαναχρησιμοποιούνται για τη διαχείριση όλων των διαρροών της ζωής, μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο.

Γιατί να επιλέξετε την επαναχρησιμοποίηση; Ας μετρήσουμε τους λόγους – και τα στατιστικά είναι τρομακτικά. Πρώτον, παρά το γεγονός ότι φαίνονται και αισθάνονται σαν βαμβάκι, τα περισσότερα μαξιλαράκια και ταμπόν είναι κατασκευασμένα κυρίως από πλαστικό –έως και 90%4 για τα μαξιλάρια– με ένα πακέτο μαξιλαριών να περιέχει την ίδια ποσότητα πλαστικού με 5 πλαστικές σακούλες 5.

Μόλις ΕΝΑ σερβιέτα μιας χρήσης χρειάζεται από 500 έως 800 χρόνια για να βιοδιασπαστεί 6, πράγμα που σημαίνει ότι τα πρώτα επιθέματα που κατασκευάστηκαν ποτέ εξακολουθούν να βρίσκονται σε χώρους υγειονομικής ταφής κάπου στον κόσμο. Στην Αυστραλία, οι γυναίκες χρησιμοποιούν περίπου 500 εκατομμύρια επιθέματα 7 κάθε χρόνο. Επιπλέον, ο μέσος χρήστης ταμπόν περνάει περίπου 11.0008 στη διάρκεια της εμμηνόρροιας ζωής του, κάθε ταμπόν χρειάζεται περισσότερο από τη μέση διάρκεια ζωής της γυναίκας για να υποβαθμιστεί και οι πλαστικοί εφαρμοστές ταμπόν χρειάζονται 25 χρόνια για να σπάσουν στον ωκεανό . Υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας ζωής του, ο μέσος άνθρωπος απορρίπτει περίπου 200 κιλά ταμπόν, επιθέματα και απλικατέρ 9.

Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδόν 28.000 απλικατέρ ταμπόν ψαρεύονται από τον ωκεανό κάθε μέρα , με τα απόβλητα μιας χρήσης εμμηνορροϊκής υγιεινής να δημιουργούν συλλογικά 200.000 τόνους απορριμμάτων ετησίως . Εκτός από τις πάνες μιας χρήσης, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι απίστευτα σοβαρές.

Όσον αφορά τις πάνες μιας χρήσης, το περιβαλλοντικό κόστος είναι τεράστιο.

Από τη γέννηση έως την ηλικία των τριών ετών, το μέσο παιδί θα χρησιμοποιήσει περίπου 6.500 πάνες μιας χρήσης, παράγοντας έναν τόνο πλαστικών απορριμμάτων . Μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 27,4 δισεκατομμύρια πάνες μιας χρήσης χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο – το ισοδύναμο των 3,4 εκατομμυρίων τόνων απορριμμάτων που κατευθύνονται σε χώρους υγειονομικής ταφής. Μια μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσε ότι η χρήση πάνας ενός έτους από παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο συμβάλλει στις ίδιες εκπομπές με αυτές που παράγονται από 98.600 αυτοκίνητα που οδηγούν για 12.000 μίλια το καθένα. [2]

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Βικτώριας*, 3,75 εκατομμύρια πάνες μιας χρήσης χρησιμοποιούνται καθημερινά στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, με ένα φλιτζάνι αργό λάδι να χρησιμοποιείται για την κατασκευή κάθε πάνας μίας χρήσης και κάθε μία να χρειάζεται 150+ χρόνια για να σπάσει στους χώρους υγειονομικής ταφής. Επιπλέον, το μεθάνιο (ένα αέριο του θερμοκηπίου) που απελευθερώνεται από τις λερωμένες πάνες που σαπίζουν συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η Modibodi δεσμεύεται να μειώσει την εξάρτησή μας από αντικείμενα μιας χρήσης, όπως σερβιέτες και ταμπόν και πάνες μιας χρήσης, για τη διαχείριση της περιόδου και άλλων διαρροών. Αυτά τα «βολικά» προϊόντα έχουν ένα άβολο περιβαλλοντικό κόστος. Τα προϊόντα μιας χρήσης απαιτούν τη συλλογή πρώτων υλών που παράγουν σημαντικές εκπομπές άνθρακα και χρήση νερού. Ορισμένα προϊόντα ξεπλένονται στις υδάτινες οδούς μας, επηρεάζοντας άμεσα τη θαλάσσια ζωή, και πολλά καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής όπου διαρρέουν χημικές τοξίνες στο έδαφος για εκατοντάδες χρόνια.

Η έρευνα του ίδιου του Modibodi αποκαλύπτει ότι το 65 έως 80 τοις εκατό των Αυστραλών πελατών μας έκαναν στροφή σε επαναχρησιμοποιήσιμα εσώρουχα για να αντικαταστήσουν τη χρήση προϊόντων μίας χρήσης περιόδου και ακράτειας, υπογραμμίζοντας τη θετική επίδραση που έχουν τα προϊόντα μας στο περιβάλλον.

Για ένα ευρύ φάσμα στατιστικών σχετικά με τα απόβλητα και τη βιωσιμότητα, επισκεφτείτε το πηγαίο έγγραφο ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ .

Μπορεί να απορριφθεί σε χώρο υγειονομικής ταφής ή να σταλεί σε ανακυκλωτή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ωστόσο, ελέγξτε με τη συγκεκριμένη εταιρεία ανακύκλωσης εάν δέχεται εσώρουχα. Επιλέγοντας να μεταβείτε στα κανονικά σώβρακα Modibodi από προϊόντα μιας χρήσης, αποκομίζετε ήδη τεράστιο όφελος για το περιβάλλον στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και των απορριμμάτων!

Διαχείριση λογαριασμού πελατών

Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, συνδεθείτε εδώ .

Διαβάστε την πολιτική ασφαλείας του ιστότοπού μας εδώ και την πολιτική απορρήτου μας εδώ .

Πληροφορίες Παράδοσης & Αποστολής

Η παραγγελία σας συσκευάζεται με αγάπη και αποστέλλεται εντός 3 ημερών.

Ναι μπορείς! μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της ACS και να εισαγάγετε τον αριθμό παρακολούθησης που λαμβάνετε στο email κατά την αποστολή της παραγγελίας σας.

Μητρότητα & Επιλόχειος

Το φυλλάδιο ελέγχου μετά τον τοκετό χρησιμοποιεί την ίδια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που έχει κάνει τη Modibodi Αυστραλία την κορυφαία μάρκα στεγανών ενδυμάτων της Αυστραλίας τα τελευταία 8 χρόνια. Η ενσωματωμένη επένδυση έχει πολλαπλά στρώματα, ένα επάνω στρώμα που απομακρύνει την υγρασία από το σώμα, ώστε να αισθάνεστε ξηρό, ένα απορροφητικό μεσαίο στρώμα που κλειδώνει τα υγρά και καταπολεμά τις οσμές και τα βακτήρια και ένα αδιάβροχο κάτω στρώμα που προστατεύει τα ρούχα σας από διαρροές.

Όχι. Τα εσώρουχά μας είναι σχεδιασμένα με ενσωματωμένη επένδυση για να απορροφούν αιμορραγία μετά τον τοκετό, εκκρίσεις ή απροσδόκητες διαρροές της ουροδόχου κύστης και αυτό το σλιπ έχει μέτρια-βαριά απορροφητικότητα για να χωράει έως και 15 ml υγρού.

Δεν προτείνουμε να φοράτε αυτό το σλιπ τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό – το Maternity Brief-Maxi είναι η καλύτερη επιλογή στην αρχή – αλλά πέρα ​​από αυτό το Postpartum Control Brief είναι μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει αξιόπιστη προστασία από αιμορραγία και διαρροές μαζί με σφιχτή κοιλιά και στήριξη της πλάτης ενώ το σώμα σας θεραπεύεται.

Εάν σχεδιάζετε να φορέσετε το Postpartum Control Brief τις αμέσως επόμενες εβδομάδες μετά τη γέννηση, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε το μέγεθος εσωρούχου που φορούσατε (για σλιπ) κατά το τρίτο τρίμηνο. Στη συνέχεια, μπορείτε να αγοράσετε ένα διαφορετικό μέγεθος εάν χρειάζεται, καθώς το σώμα σας προσαρμόζεται τους μήνες μετά το μωρό.

Το φυλλάδιο ελέγχου μετά τον τοκετό παρέχει σταθερή υποστήριξη (εξαιρετική όταν ο πυρήνας μετά τον τοκετό σας δεν είναι στα καλύτερά του) όπως τα καλούπια, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα της απορρόφησης της αιμορραγίας μετά τον τοκετό, των εκκρίσεων και των διαρροών.

Φυσικά, όποιος αναζητά στεγανή προστασία σε συνδυασμό με στοχευμένη υποστήριξη θα λατρέψει αυτό το στυλ.

Το φυλλάδιο μητρότητας χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τα δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας Maxi που απορροφούν έως και 50 ml – ισοδύναμο με 10 ταμπόν – καθιστώντας το ιδανικό για αιμορραγία μετά τον τοκετό. Η ενσωματωμένη επένδυση έχει πολλαπλές στρώσεις. Το επάνω στρώμα αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων και απομακρύνει την υγρασία από το σώμα για να σας κρατήσει ξηρό, τα μεσαία απορροφητικά στρώματα κλειδώνουν το υγρό και καταπολεμούν την οσμή και το κάτω αδιάβροχο στρώμα προστατεύει τα ρούχα σας από διαρροές. Η απορροφητική επένδυση εκτείνεται από την μπροστινή προς την πίσω ζώνη για ασφαλή προστασία.

Όχι. Μπορείτε να φοράτε το Maternity Brief – Maxi χωρίς σερβιέτες μιας χρήσης, ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να αλλάζετε μερικές φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια των πρώτων 1 έως 3 ημερών μετά τον τοκετό, ανάλογα με τη ροή σας, επομένως σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε πολλά ζευγάρια. Μετά την περίοδο μετά τον τοκετό, μπορείτε να συνεχίσετε να τα φοράτε μόλις επιστρέψει η περίοδός σας είτε για ημέρες με μεγαλύτερη αιμορραγία είτε για προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τη ροή μετά τον τοκετό σας, αλλά μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε μετά από μερικές ώρες την πρώτη ημέρα και στη συνέχεια λιγότερο όσο περνούν οι μέρες. Μετά τις πρώτες ημέρες βαρύτερης αιμορραγίας μετά τον τοκετό, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε με τα άλλα στυλ μας, όπως τα βαριά ολονύκτια ή τα μέτρια-βαριά απορροφητικά για να προσαρμοστείτε στη ροή σας.

Εάν περάσετε θρόμβους κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών μετά τον τοκετό (οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν), τυχόν αίμα θα απορροφηθεί στην ενσωματωμένη επένδυση του εσωρούχου, ενώ οι θρόμβοι θα κάθονται από πάνω, όπως ακριβώς κάνουν με τα σερβιέτα εγκυμοσύνης μιας χρήσης. Στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να τα βάλετε στην τουαλέτα. Συζητήστε με τη μαία ή τον ιατρό σας σχετικά με το «φυσιολογικό» φάσμα θρόμβων που πρέπει να περιμένετε, ώστε να μπορείτε να τους ενημερώσετε εάν συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο.

Εάν σκοπεύετε να φορέσετε το Maternity Brief αποκλειστικά τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό, προτείνουμε να αγοράσετε 5+ ζευγάρια καθώς μπορεί να χρειαστεί να αλλάζετε μερικές φορές την ημέρα τις πρώτες τρεις ημέρες και μπορεί να μην έχετε χρόνο για πλύσιμο κάθε μέρα (αστείο ότι !).

Η βυθισμένη ζώνη σε σχήμα V στο σλιπ μητρότητας βρίσκεται αρκετά χαμηλά, αλλά πιθανότατα θα εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από την τομή της καισαρικής τομής. Ωστόσο, η ζώνη της μέσης είναι φαρδιά και το ύφασμα είναι απίστευτα απαλό, επομένως δεν πρέπει να ερεθίζει το χειρουργικό τραύμα σας. Ορισμένοι πελάτες προτιμούν να φορούν το Full Brief στυλ που κάθεται ψηλότερα στην κοιλιά κατά τη μετεγχειρητική περίοδο.

Η στεγανή επένδυση μας έχει πολλαπλά στρώματα. Το επάνω στρώμα μαλλί Merino αναστέλλει φυσικά την ανάπτυξη βακτηρίων και έχει ιδιότητες απομάκρυνσης της υγρασίας για να σας κρατάει δροσερό και ξηρό. Το μητρικό γάλα που διαρρέει απορροφάται στο δεύτερο στρώμα του Microfibre Terry όπου είναι κλειδωμένο. Το διαμορφωμένο κύπελλο αφρού κάθεται πίσω από αυτό το απορροφητικό στρώμα. Το εξωτερικό στρώμα είναι υδατοαπωθητικό για να προστατεύει τα ρούχα σας από διαρροές.

Το αποτέλεσμα? Ένα άνετο στεγανό κύπελλο που εξαλείφει την ανάγκη για επιβλαβή για το περιβάλλον επιθέματα στήθους μιας χρήσης.

Με τίποτα. Αυτή είναι η ομορφιά του καινοτόμου, στεγανού κυπέλλου που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τόσο στο σουτιέν θηλασμού όσο και στο θηλαστικό Cami – το μητρικό γάλα που διαρρέει απορροφάται μέσα στο φλιτζάνι και κλειδώνεται για να σας κρατά άνετα και στεγνά – εξοικονομώντας χρήματα...και πλανήτης.

Σας συμβουλεύουμε να κάνετε μετρήσεις κατά το τρίτο τρίμηνο για να έχετε το πιο ακριβές μέγεθος. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μεγεθών μας παρακάτω, ο οποίος δείχνει το ισοδύναμο μέγεθος κυπέλλου για διαφορετικές μετρήσεις ταινίας. Το σουτιέν θηλασμού και το Cami θηλασμού διατίθενται σε μεγέθη που θα χωρέσουν τρία μεγέθη φλιτζανιών, δηλαδή 10C – το DD είναι το μέγεθος για ένα 10C, 10D και 10DD.

Το καινοτόμο στεγανό κύπελλο στο σουτιέν θηλασμού και το θηλαστικό Cami έχει εύκαμπτο, χυτευμένο, μη ενσύρματο σχέδιο με κάποιο «χαριτωμένο» ώστε να ταιριάζει στο σχήμα σας. Και τα δύο στυλ διαθέτουν ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου για να σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή εφαρμογή, ενώ το σουτιέν θηλασμού διαθέτει επίσης ένα επεκτεινόμενο άγκιστρο και μάτι για προσαρμογή στο σώμα σας που αλλάζει.

Κάνει. Αν και το Breastfeeding Cami μας δεν διαθέτει σύρμα, έχει εσωτερική υποστήριξη περικοπής powermesh, ρυθμιζόμενους ιμάντες και καλουπωμένα κύπελλα για εξαιρετική υποστήριξη – και σχήμα.

Όχι. Το μητρικό γάλα απορροφάται μέσω του πρώτου στρώματος στο απορροφητικό μεσαίο στρώμα. Εάν υπάρχουν υπολείμματα ορατά στη μαύρη επένδυση, θα ξεπλυθούν στον κανονικό σας κύκλο πλυσίματος στο πλυντήριο.

Σίγουρα μπορείς. Καθώς το σώμα σας (και το στήθος σας) μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα κανονικά ενσύρματα σουτιέν συχνά γίνονται άβολα, έτσι πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να φορούν σουτιέν εγκυμοσύνης ενώ είναι έγκυες. Το μέγεθος Flexi-fit σημαίνει ότι τα προϊόντα μας μπορούν να προσαρμοστούν στο μεταβαλλόμενο μέγεθος σώματος (και σχήμα!)

Ναί. Το σουτιέν θηλασμού έχει επεκτεινόμενο γάντζο και κλείσιμο με τα μάτια στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζεστε καθώς το σώμα σας αλλάζει για να βρείτε την τέλεια εφαρμογή σας. Και τα δύο στυλ έχουν ρυθμιζόμενους ιμάντες.

Όχι, δεν υπάρχει αφαιρούμενη επένδυση. Το σουτιέν θηλασμού και η κάμερα θηλασμού προσφέρουν ένα σχέδιο όλα-σε-ένα με διαμορφωμένο κύπελλο αφρού για εξαιρετικό σχήμα και υποστήριξη.

Δεν έχει - και γι' αυτό είναι τόσο άνετο για να φορεθεί και να κοιμηθεί. Διαθέτει ηλεκτρικό πλέγμα στα πίσω φτερά, ρυθμιζόμενους ιμάντες, ύφασμα που αναπνέει και διαμορφωμένα κύπελλα για εξαιρετική υποστήριξη - και σχήμα.

Σίγουρα. Το σουτιέν θηλασμού και η κάμερα θηλασμού είναι και τα δύο ασύρματα, διασφαλίζοντας ότι είναι αρκετά άνετα για να φορεθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, κατά τη διάρκεια της νύχτας ή και τα δύο. Επιπλέον, η επένδυση από μαλλί Merino μέσα στο στεγανό κύπελλο απομακρύνει την υγρασία για να σας κρατά δροσερή και στεγνή, ενώ το Breastfeeding Cami είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά απαλό μπαμπού.

Μπορώ να τα πλύνω στο πλυντήριο;

Φυσικά. Ποιος έχει χρόνο για πλύσιμο των χεριών και ένα νέο μωρό; Απλώς πλύνετε σε έναν κύκλο ευαίσθητων ρούχων στους 30°C ή χαμηλότερα (σε μια ευαίσθητη σακούλα εάν μπορείτε) με κανονικό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων – όχι μαλακτικά.

Τι θερμοκρασία / κύκλο μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σας συμβουλεύουμε έναν ευαίσθητο κύκλο πλυσίματος στους 30°C ή χαμηλότερες.

Χρειάζεται να πλένεται κάθε μέρα;

Ο καθένας είναι διαφορετικός και η ποσότητα μητρικού γάλακτος που διαρρέετε είναι επίσης διαφορετική, επομένως δεν υπάρχει αυστηρός και γρήγορος κανόνας. Σας προτείνουμε να έχετε τουλάχιστον τρία σουτιέν θηλασμού ή θηλαστικά θηλαστικά (ή συνδυασμό και των δύο), ώστε να μπορείτε να τα περιστρέφετε και να τα πλένετε τακτικά.

Τι απορρυπαντικά χρησιμοποιώ για να το πλύνω;

Το κανονικό απορρυπαντικό ρούχων σας είναι τέλειο. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε ειδικά προϊόντα και θυμηθείτε να μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό καθώς επηρεάζει την απόδοση της στεγανής επένδυσης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το στεγνωτήριο;

Όχι, μη φοβάσαι. Απλώς κρεμάστε τα για να στεγνώσουν όπως κάνετε με τα άλλα σας Modibodi για να τα διατηρήσετε σε εξαιρετική φόρμα.